A apărut o eroare în acest obiect gadget

luni, 26 octombrie 2009

PR TeaSuntem mandri sa va anuntam ca prima editie de PR Tea are loc joia asta, de la 6 seara in Bulgakov.
Evenimentul se află la prima ediţie, iar pentru această primă întâlnire am ales ca temă „Branding-ul personal”. Cu toţii ne-am căutat numele pe Google, nu? Noi, cel puţin, am făcut asta. Branding-ul personal reprezintă tot ceea ce facem pentru noi: Facebook, Twitter, blog personal, hi5 nu, dar să fim serioşi, majoritatea am avut sau avem. Ne interesează să socializăm sau să ne facem din nume un „brand”?
Pentru primul eveniment ne onorează cu prezenţa un „brand” între bloggerii români: Jeg. Sau Darius Groza. Darius este unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri, el făcându-se cunoscut printr-o serie de „chestii”: pe el l-a făcut Traian Băsescu un „puiuţ de comunist”, în spoturile sale apare Adrian Năstase, apare Victor Ciutacu şi nu a întârziat să-l pomenească şi Mircea Badea. Cum ajungi acolo? Branding personal.

PR Tea îşi propune să fie o întâlnire lunară, într-un cadru informal, a studenţilor cu specialişti din domenii precum publicitate, marketing sau PR. În cadrul întâlnirilor vor fi abordate teme despre instrumentele, metodele, tehnicile şi strategiile de comunicare din România, încercându-se o definire şi delimitare a domeniului comunicării şi relaţiilor publice.

See you there!:)

2 comentarii:

Diana spunea...

Buna mea prietenăăăăĂĂăăa, Alexandra Todea! :)

Portal Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc